Україна, Київ, вул. О.Довженка. буд. 3

Підготовка до Інтеграції Інформаційних Систем CRM

Одна з основних переваг використання Studio Creatio free - це прискорення процесу впровадження інформаційних систем у вашій організації. Незалежно від вибору постачальника, ви не обмежені платформою Creatio.


На що йде більша частина часу при впровадженні CRM або BPM систем? Типовий цикл впровадження систем включає такі етапи:


  • Збір вимог
  • Аналіз та проєктування
  • Розробка
  • Тестування
  • Розгортання
  • Обслуговування та підтримка

Досвід показує, що понад 30% часу проєкту витрачається на перші два етапи (збір вимог та аналіз і дизайн). Зазвичай у компаній відсутній актуальний опис своїх бізнес-процесів, і для збору інформації необхідно проводити інтерв'ю з кожним учасником.

Якщо актуальний опис уже складено, наприклад, у форматі Word, у процесі затвердження він обростає безліччю виправлень і коментарів, які складно врахувати і розібрати. Для вирішення конфліктних коментарів потрібне повторне звернення до бізнесу.

За допомогою Studio Creatio free ви можете оптимізувати процес збору, документування та затвердження своїх бізнес-процесів, прискоривши впровадження CRM або BPM систем у вашій компанії на півроку. Це досягається за рахунок:

  • Наочної подачі інформації, яка спрощує розуміння і зменшує кількість помилок
  • Виключення проміжної конверсії інформації в Word або Excel, оскільки інформація спочатку створюється в готовому для автоматизації форматі BPMN 2.0
  • Значного полегшення спільної роботи над бізнес-процесами, що дає змогу скоротити час на затвердження процесів як вертикально (керівниками бізнес-функцій), так і горизонтально (суміжними відділами, через які проходять наскрізні бізнес-процеси)
  • Зберігання бізнес-процесів у єдиній бібліотеці, що зменшує ризик втрати або створення дублікатів, а також забезпечує доступ учасників


Оптимізація процесу впровадження:

Аналітики експортують поточну схему системи в редактор бізнес-процесів Studio Creatio free
Користувачі спільно вносять необхідні зміни
Аналітики імпортують оновлену схему зі Studio Creatio free назад у систему
Якщо необхідно створити (формалізувати) новий бізнес-процес, користувачі можуть самостійно розробити та узгодити його, а потім аналітики завантажать його в систему. Файли *.bpmn являють собою записи в стандартній нотації BPMN 2.0 на базі XML і легко розпізнаються іншими редакторами процесів.


Документація бізнес-процесів

Що забезпечує стабільність компанії за відсутності співробітника? Розуміння своїх обов'язків співробітників, які його заміщають. Створення докладних текстових описів у Word може бути складним і трудомістким. Документи стають важкими для читання, і тому ними часто нехтують.

Схеми BPM легкі для розуміння і створення. Вбудована бібліотека Studio Creatio free дає змогу організовувати схеми за категоріями. Якщо вам потрібно документувати ваші бізнес-процеси, це ПЗ може бути корисним.


Навчання і тренування

Процесне мислення допомагає сучасним співробітникам і керівникам працювати "розумно", уникаючи помилок або, принаймні, не повторюючи їх. Однак процесне мислення не є вродженим, його потрібно опановувати. Найпростіший спосіб зробити це - почати моделювати процеси на практиці.

Цей редактор бізнес-процесів не потребує завантаження чи встановлення. Він візуально привабливий, має багатомовний інтерфейс і підтримується розробником. Якщо ваша мета - навчитися створювати схеми бізнес-процесів і освоїти нотацію BPMN, то Studio Creatio free - чудовий вибір.