Україна, Київ, вул. О.Довженка. буд. 3

Як використовувати LinkedIn для отримання потенційних клієнтів для NetHunt CRM

NetHunt CRM: Оптимізація пошуку та координації лідів

Інтеграція LinkedIn у NetHunt CRM - це проста в установці, зручна функція, яка полегшує прямий збір і збагачення компаній, контактів і потенційних клієнтів з LinkedIn, які консолідуються у вашій базі даних NetHunt CRM. Вона збирає всі доступні дані. Крім того, передає CRM-інформацію поруч з кожним контактом LinkedIn, що існує в базі даних користувача NetHunt CRM. Наразі він працює виключно в браузері Google Chrome. Дані, витягнуті з профілів LinkedIn, з якими ви пов'язані, є більш значущими порівняно з тими, з якими ви не пов'язані.


Спробувати безкоштовний тест-драйв CRM NetHunt

Кроки для активації LinkedIn у NetHunt CRM:


1). Завантажте NetHunt CRM для LinkedIn з Інтернет-магазину Chrome.




2). Ви потрапите на сторінку NetHunt CRM; увійдіть або створіть новий обліковий запис. Увімкніть розширення LinkedIn у налаштуваннях Chrome, якщо воно ще не ввімкнене.


3). Розширення готове до використання. Тепер ви побачите логотип NetHunt CRM поруч з кожним профілем LinkedIn, який ви переглядаєте. Ця зручна іконка - ваш генератор свіжих лідів.

Як оптимізувати LinkedIn для генерації лідів за допомогою NetHunt CRM


  1. Покращуйте свій профіль. Ваш профіль LinkedIn відображає вашу присутність у цифровому бізнесі. Це ваш перший крок у залученні потенційних клієнтів і основа успішної генерації лідів у LinkedIn.

  2. Шукайте потенційних клієнтів.

  3. Використовуйте NetHunt CRM для централізованого зберігання лідів LinkedIn.




Миттєве додавання компаній і контактів в NetHunt CRM


Щоб створити новий контакт у вашій CRM, натисніть символ NetHunt поруч з ім'ям користувача в його профілі LinkedIn. Ця важлива іконка дозволяє додати інформацію про цього користувача LinkedIn до бази даних NetHunt CRM, розмістивши її в папці "Контакти" в NetHunt.

1. Перейдіть до профілю вашого контакту в LinkedIn.

2. Знайдіть символ NetHunt CRM поруч з його іменем.

3. Натисніть на цю іконку, щоб додати нового ліда до бази даних NetHunt CRM.





4. У вас є можливість автоматично створити новий контакт у ваших записах, вибравши відповідну папку нижче.

В іншому випадку ви можете вибрати один із запропонованих варіантів, який також передбачає автоматичне створення запису в папці "Контакти" в NetHunt CRM. Іконки NetHunt можна знайти не тільки в профілі користувача, але й у всьому LinkedIn: на головній сторінці, в рекомендаціях, пропозиціях тощо.

LinkedIn для NetHunt CRM візуалізує, які профілі та компанії LinkedIn вже зареєстровані у вашій CRM, а які ні. Якщо кнопка NetHunt синього кольору, цей користувач LinkedIn вже інтегрований у вашу базу даних NetHunt CRM. Якщо вона біла, ви можете або створити цей профіль як нового ліда, або вручну оновити його дані як існуючого ліда, вибравши відповідний профіль зі спадного списку. Щоб створити нову компанію у вашій CRM, натисніть на іконку NetHunt поруч з профілем компанії, і в папці Компанії NetHunt буде сформовано новий запис.


Автоматичне розширення профілю.


Після додавання нового контакту з LinkedIn до NetHunt CRM його запис буде автоматично доповнено деталями, які ви бачите як користувач LinkedIn. Так само ви можете додавати бізнес-профілі з LinkedIn до бази даних NetHunt CRM.


Бічна панель NetHunt в LinkedIn.


Після додавання нового контакту або компанії в LinkedIn до NetHunt на сторінках їхніх профілів з'являється бічна панель для швидкого редагування записів. Вона також дозволяє переглядати всі дані про лідів і компанії, надаючи важливий контекст, коли це необхідно. На бічній панелі ви можете переглянути деталі запису, хронологію подій і будь-які завдання, пов'язані з цим контактом.

Ініціювання контакту


* Встановлення LinkedIn для NetHunt CRM
* Відполірований, привабливий профіль
* Генерація лідів


Як автоматизувати управління лідами в NetHunt CRM


Функція "Робочі процеси" в NetHunt використовує логіку, засновану на правилах, щоб усунути нудні ручні завдання; це сучасне рішення для кропіткого введення даних і вирощування лідів. Робочі процеси організовують самодостатні процеси, заощаджуючи ресурси вашого бізнесу, запобігаючи прикрим помилкам і підвищуючи продуктивність персоналу. Делегуйте завдання користувачам відповідно до встановлених вами інструкцій; отримуйте сповіщення щоразу, коли робочий процес було активовано. Виконуйте його негайно або заплануйте на майбутнє. Якими б не були ваші вимоги, Workflows зменшує трудомісткість управління лідами.

Спробувати безкоштовний тест-драйв CRM NetHunt