Україна, Київ, вул. О.Довженка. буд. 3

Блог

CRM система для сфери нерухомості, чи дійсно потрібна?

Визнання необхідності управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM) для малого бізнесу є звичним ділом розмовою. Однак, коли мова йде про бізнес у сфері нерухомості, який часто працює в рамках унікальних норм, актуальність CRM може бути менш очевидною.

Підготовка до Інтеграції Інформаційних Систем CRM

Одна з основних переваг використання Studio Creatio free - це прискорення процесу впровадження інформаційних систем у вашій організації. Незалежно від вибору постачальника, ви не обмежені платформою Creatio.

Еволюція CRM: Коротка історія та майбутні тенденції

Ця стаття запрошує вас у подорож історією розвитку CRM, висвітлюючи важливі віхи та даючи уявлення про майбутні тенденції, які формуватимуть галузь.

Чому CRM-система важлива для В2В?

Особливістю середовища B2B є те, що бізнес набагато складніший і багатогранніший, ніж окремий клієнт (який, як правило, вже має складний перетин потреб). Компанії, швидше за все, мають безліч міркувань і вимог у кожній точці контакту, що може ускладнити розуміння того, що їм потрібно і де. Саме тут і з'являється CRM-система.

Вплив інновацій рітейлерів на сферу прямих продажів

Інновації у прямих продажах, сформовані під впливом рітейлерів

Що таке Лід і як з ним працювати?

Одним із найчастіших запитань від тих компаній, які купують свою першу CRM, є питання про ліди. Що це, навіщо вони потрібні, як з ними працювати і так далі.